SURİYE’DE PAZAR YERİNDE PATLAMA: 7 ÖLÜ, 30 YARALI

Suriye’de dün gece bir pazar yerinde bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu en az yedi kişi hayatını kaybetti. Patlama Halep vilayetinin Türkiye sınırına yakın Azez kasabasında meydana geldi. Pazarın merkezini yerle bir eden patlamada en az 30 kişi de yaralandı. Bomba patladığında kasaba sakinleri bayram öncesinde öncesinde çocuklar için kıyafet ve hediyeler alıyordu. Ailesiyle birlikte alışveriş yapmak üzere patlamanın meydana geldiği yerin yakınında bulunan görgö tanıklarına göre, “Zamanlama alışveriş yapanların yoğun olduğu bir döneme denk geldi.” Patlama sonrası çekilen video görüntülerinde yerde y cesetler, hasar görmüş binalar ve yanan bir…

GÜNDEM 

Suriye’de dün gece bir pazar yerinde bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu en az yedi kişi hayatını kaybetti.

Patlama Halep vilayetinin Türkiye sınırına yakın Azez kasabasında meydana geldi. Pazarın merkezini yerle bir eden patlamada en az 30 kişi de yaralandı.

Bomba patladığında kasaba sakinleri bayram öncesinde öncesinde çocuklar için kıyafet ve hediyeler alıyordu.

Ailesiyle birlikte alışveriş yapmak üzere patlamanın meydana geldiği yerin yakınında bulunan görgö tanıklarına göre, “Zamanlama alışveriş yapanların yoğun olduğu bir döneme denk geldi.”

Patlama sonrası çekilen video görüntülerinde yerde y cesetler, hasar görmüş binalar ve yanan bir arabanın kalıntıları görülüyor.

Suriye’de faaliyet gösteren gönüllü kurtarma grubu Beyaz Miğferler ölenler arasında iki çocuğun da bulunduğunu açıkladı.

Saldırıdan kimin sorumlu olduğu bilinmiyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment